Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Cruising-träff.

Idag var det något svalare. Endast 19 grader när jag klev upp. Några moln på himlen. Ganska skönt faktiskt. =) När jag kom till förskolan 07.40 hade det stigit till 20 grader. Å sen steg det ett antal grader till under dagen. Så i slutändan var det ganska varmt ändå.. Men molnen på himlen fanns kvar mer eller mindre hela dagen. Helt okej!

Det var rätt skönt att det var lite svalare idag eftersom jag hade bokat in bakning mest hela dagen. Bakade bröd på förmiddagen och fikabröd på eftermiddagen. Vi behövde bröd till förskolan och till kvällen då vi skulle få finbesök av cruising-klubben. =)

IMG_3781

Det är rätt lugna dagar vad det gäller antal barn på förskolan nu i juli. Erik och personalen var ute med barnen. Under förmiddagen gjorde dom en utflykt till bystugan för att leka och under eftermiddagen var dom nere vid lusthuset. Däremellan kom dom in för att äta lunch.
Även Birk var med på förskolan idag. Lite för-inskolning.. han har ju inte fyllt 1 år än.. men han smälter fint in och leker han också. =)

IMG_3782

Efter avslutad arbetsdag och middag åkte Linda, Moa och jag ut till förskolan igen föra att förbereda mottagandet av cruising-bilar. Vi blev tillfrågade att ordna med fika den här torsdagen.. och ett sånt fint erbjudande kan man ju inte tacka nej till. =)
Parkeringen fylldes av fina gamla bilar. Ur bilarna klev fikasugna människor. =) Vi jobbade på med att servera kaffe, saft, smörgåsar och fikabröd i drygt en timme.
Ett kul inslag i vardagen! Det här gör vi gärna om. =)

IMG_8225

Kom hem vid 20.00.
Soffläge! 😉

Nu tackar vi för idag och taggar inför fredag! =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *