Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Utflykt till badstranden.

Ännu en fantastiskt dag med strålande sol och högsommarvärme!
Jag öppnade förskolan vid 07.00 imorse. Satte igång en deg till bröd och började förbereda picknick-lunch samt plocka fram frukost till klockan 08.00.  En av våra anställda började också 07.00 idag. Hon tog tag i att dammtorka i fönster medan vi väntade på att barnen skulle komma.
Idag kom första barnet 07.45. Så det var en lugn morgon.

Efter frukost packade jag iordning picknickkorgen för att skicka med på en utflykt. Alla barn och personal tog sig till en närliggande badstrand och tillbringade hela dagen där. Dom badade, lekte, åt lunch, utforskade stranden, åt mellanmål och hade en underbar utflyktsdag.

IMG_3661

När dom gått iväg där strax efter 09.00 tog jag tag i städning. Moppade golv, städade av i köket, städade toaletter och annat kul. 😉
Vid 11.00 hämtade jag Linda och Birk. Så åt vi lunch tillsammans innan vi fortsatte med städning och fixande.
Det är ju som skönt att kunna städa lite grövre när det är lugnt på förskolan. Även om det hade varit skönare att följa med på utflykten till stranden. Men men.. vad är väl en bal på slottet. 😉 Huvudsaken barnen hade en härlig och givande dag. =)

13.00 hade vi möte med det regionala skyddsombudet och kommunal för uppdatering inför öppnandet av den nya avdelningen. Vi utbytte lite information och drack en kopp kaffe.
Mötet tog ungefär en timme och vi har bokat in ett möte tillsammans med skyddsombudet där personalstyrkan ska vara med också. Så att alla är med på tåget när vi drar igång till hösten.

IMG_7528

Efter mötet åkte vi för att uträtta några saker till helgens bröllop. Hämtade bord och stolar som vi hyrt, kikade in på ett par loppisar för att komplettera upp i servisen som ska användas.
Vi fixade ett presentkort hos en naprapat också. Tillsammans med syrran gav vi det till svågern som fyller år idag.

Efter middagen åkte vi dit för att fira honom. Härligt att sitta ut och fika i det vackra vädret. =)

IMG_7538

IMG_8138

IMG_8139

När vi kom hem igen vid 18.45 var det läggning av barn.
19.00 möte med solisten som ska förgylla lördagens ceremoni med sång. =)
20.00 vattna växthuset
20.30 krascha i soffan. 😉

Så tackar vi för denna dag!
Imorgon väntar nya äventyr.. Först jobb på förskolan, sen in till ögonmottagningen i Östersund med Nils och Signe.. Tar med mig Birk och Moa också. Linda ska fixa ögonfransarna.. Erik får jobba på förskolan hela dagen..
Sen blir det eventuellt möte med bröllopsfotografen på kvällen.
Inte så mycket att göra imorgon alltså. 😉

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons