Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

33-årskalas!

Å hej å hå.. Igår var det kalas. Jag fyllde tydligen år då. =)
Så det blev till att ställa iordning med middag och grejor. Släkten kom vid 17.00. Eller utsatt tid var 17.00. Det betyder ju inte att alla kommer den tiden. Vissa kommer en timme tidigare och vissa en stund senare. Men man har ju lärt sig ungefär hur allas rutiner är, så man är förberedd på det och inte behöver stressa upp sig när nån kommer alldeles för tidigt. De som kommer för tidigt får hjälpa till istället. =)

Vi hade en mycket trevlig kväll med grillat och glass.

IMG_8103

Vi har haft långväga besök de senaste dagarna. Vänner från Skåne kom upp och hälsade på! Superroligt att dom åkte såhär långt norrut för att se hur vi bor och har det. =)
De stannade hos oss två nätter. Barnen har lekt tillsammans och vi vuxna har suttit och snackat massor. Vi gjorde byn tillsammans igår och passade på att äta lunch ute.
Väldigt trevliga dagar. =)

IMG_3641

IMG_3642

IMG_3643

IMG_7469

IMG_7473

IMG_8096

Idag har Erik jobbat. Jag och Linda var lediga.. Eller ja.. lediga och lediga. Vi la ett par timmar på administrativt arbete. Fakturering och bokföring.
Vi gjorde även en loppisrunda för att försöka hitta porslin till vårt bröllop.
Man skulle kunna tro att det är lätt att köpa på sig billigt porslin på det sättet. Men det är faktiskt en del jobb med det. Framförallt tallrikar verkar vara svårt att få tag på.
Som det ser ut nu har vi tillräckligt med kaffekoppar och tekoppar. Tallrikar och assietter behöver vi mer av. Så vi får besöka ett par loppisar till nån dag. Börjar kännas en aning stressande nu. Det är ju bara en dryg vecka kvar!! =D

IMG_7476

Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”33-årskalas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons