Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

BVC-besök gånger 3!

Så var det måndag.. Vi kom hem från vår resa igår kväll vid 21.30. Då var det bara att natta barn och lasta in all packning och försöka få nån slags ordning. Smutsiga kläder till tvättberget i tvättstugan. Nyköpta kläder till garderoberna. Övriga grejor på köksbänken för senare sortering.
Vi gjorde en snabb ansats bara för att inte blockera hela hallen. =) Sen fick det vänta till idag.

Jag klev upp för att öppna förskolan klockan 06.00. Tog emot barn och fixade frukost.
Lagade lunch och tog emot varor som kom. Samt fick lite uppdateringar på vad som hänt de två veckor vi varit lediga. Det kan tydligen hända ganska mycket på två veckor.

Härligt att träffa barnen igen också.. de få barn som var där iallafall. Många har ju gått på sommarledigt nu.

IMG_8086

Medan jag jobbade gjorde Erik och Linda en ansträngning hemma. Dom sorterade, tvättade och städade på hemma.
Jag avslutade min arbetsdag vid 12.30.
Åkte hem och parkerade bussen. Sen gick vi tillsammans till BVC. Birk hade tid för 10-månaderskontroll. Vägning, mätning och utvecklingskontroll. Allt ser bra ut!
Vi passade på att väga och mäta Nils och Signe också när vi ändå var där. Var ju som ett tag sen.. det var nog vid 18-månaderskontrollen tor jag. Länge sen var det iallafall.
13.4 kg på både Nils och Signe. Det var ju himla exakt. =) Signe några cm längre än Nils.

Alla tre småttingar fick OK iallafall. =)

IMG_3636

Sen fortsatte vi med att försöka få ordning hemma. Man kan inte förstå att det är så mycket att göra och att det tar så lång tid att komma iordning efter en resa! Vi hade ju städat innan vi åkte dessutom.
Men vi börjar se nån slags ljusning nu.. å de e ju skönt. För imorgon väntar vi långväga besök. Vänner från Skåne kommer imorgon eftermiddag för att övernatta ett par nätter. Mycket trevligt!! =D

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

En reaktion på ”BVC-besök gånger 3!

  1. Får du vara i ett kök och laga mat när du varit utomlands? När jag var i kök fick jag lämna avföringsprov innan jag fick hålla på med mat igen. Men det är säker 15 år sedan så kan ha ändrats🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons