Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Många saker att fixa inför bröllopet!

Nu börjar vår semester i Turkiet lida mot sitt slut. Imorgon är vår sista hela dag här och på lördag åker vi hemåt igen. Det känns som vi varit borta i evigheter! Skönt ändå när det känns så. =)
Under kvällarna har vi funderat lite kring den kommande ceremonin vi ska hålla för att försegla vår kärlek.

Vi har fixat med lite lekar och frågesport.. och funderat kring ringar som ska beställas.. och ett program för dagen.. och maten! Mat och dryck är en ganska stor del av en sån här kväll och därav ganska viktigt.
Vi har en mycket duktig kock som ska laga maten åt oss den här dagen. Det känns tryggt att veta att maten är i rätta händerna. =)
Men sen är ju frågan hur mycket mat som ska lagas..
Sista datumet för att svara på inbjudan är satt till 30 juni, alltså på lördag. Alla har inte svarat än. Får se om alla kommer ihåg att svara. 😉
Hur gör man annars? Påminner man de bjudna om att vi behöver ett svar? Eller gör man inte det? Hmm..
Vi får vänta och se hur det ser ut på söndag.

34744327_223366528394517_4866399762586271744_n

35080881_223367105061126_4945337782563241984_n

När vi kommer hem blir det till att skynda på med fixa alla delar för att få ihop det hela. =)
Vi behöver någon som kan styla Linda, fixa med porslin, stolar och bord.. dekor till lokalen.. musik..! Vi har en solist till ceremonin.. men på festen efteråt.. hur ska vi göra där? Hmm..

Hursomhelst så kommer det bli en mycket trevlig dag och kväll den 14 juli! =D

Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Många saker att fixa inför bröllopet!

  1. Ja påminn. Det finns allt för många som är som jag och glömmer allt möjligt viktigt (i privatlivet, på jobbet går det bättre) 😅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *