Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Polyfamiljen i Turkiet #2 Vlogg

Här kommer andra delen i serien med vloggar från Turkiet.
Vi testar fiskspa, går på marknad och har en trevlig kväll på hotellet med Turkisk afton.. Den kanske inte började så bra den kvällen.. Haha! Men det blev bättre. =)

Kramar från Turkiet
Polyfamiljen

 

En reaktion på ”Polyfamiljen i Turkiet #2 Vlogg

  1. Hej.Men 3vuxna & 7 barn på en charter resa.Hur fixar man det?
    Härligt att Hampus gick med bar överkropp👍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *