Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fri tillgång till glass!

32 grader i skuggan.. en miljon grader i solen.. typ så känns det iallafall. 😉
Pratade med min ena syster igår och fick rapport om att det inte var lika varmt hemma. 15 grader och blåsigt. Inget badväder precis. Så som det verkar valde vi rätt veckor för den här utlandsresan. Det känns ju mer värt att lägga pengar på en resa om det är dåligt väder i Sverige.
Så Svenska folket.. vi tar med oss solen och värmen hem på lördag. =)

Idag har ungarna legat i poolen mer eller mindre hela dagen. En dag som denna gick det åt ungefär 5 glassar per barn. Vi råkade lämna dom obevakade ett tag. Haha! Tur en glass bara kostar 1 lira = knappt två kronor. Så 10 kronor per barn för fri tillgång till glass.. Helt okej. =)

IMG_3218

IMG_7341

Vi har hunnit med att kolla på några lägenheter under dagen. Ju mer vi ser desto mer beslutsångest får vi. Man vill ju som gärna ha allt.. och så billigt som möjligt. Man vill ju inte ta något förhastat beslut heller. Samtidigt om man måste ta chansen om man hittar ”det rätta”. Annars är det nån annan som köper det.
Vi får väl se om det blir något lägenhetsköp den här resan. Annars kommer det ju upp nya objekt hela tiden, så det är ju egentligen ingen brådska heller.

IMG_7347
Birk var helt utslagen efter bad och lägenhetskollande. Däckade i min famn och sov där en timme.

IMG_8047

Som avslutning på den här dagen gick jag för till en barberare för att raka mig. Oscar, Alexander och Moa hakade på. Oscar fick sig en rakning han också. Vardagslyx här i Turkiet. Rakning, ansiktsmask och fixa håret. 20 lira = knappt 40 kronor. Inget att bråka om. =)

Nu blir det snart sängen för att ladda inför morgondagen. Då väntar marknad på förmiddagen, poolhäng mitt på dagen och en tur till Alanya centrum på eftermiddagen/kvällen.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamljen

 

2 reaktioner på ”Fri tillgång till glass!

    1. Varför inte köpa lägenhet? och varför inte i Turkiet?

      Andra köper sommarstuga vi vill ha en lägenhet utomlands för att kunna stanna längre perioder och inte behöva känna att vi bor i en kappsäck på ett hotellrum. Älskar Turkiet och har varit där många gånger så det känns naturligt att det är där vi vill ha vår lägenhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *