Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Midsommarafton i Turkiet!

I dag är det redan fredag och midsommarafton. Vi har hunnit var här i Turkiet i 6 dagar och vi njuter. Ska man klaga på något så är det väl kanske att det är lite väl varmt emellanåt :) Men vi försöker hålla oss i skuggan och svalka oss i havet eller poolen för att klara av dagen. Barnen är superduktiga, alla älskar att bada i poolen, Nils kanske lite mindre än Signe och Birk. Birk är nog värst, inte det minsta rädd utan härja på för fullt i den lilla poolen där han kan gå runt fritt i sin badring. 

De stora barnen badar givetvis också men ni vet hur dom är, finns det internet så ja då är ju det aningen viktigare, dagens ungdomar, eller vad är det man brukar säga  haha

Ang internet ja, varför det inte kommit några uppdateringar från oss på hela veckan är för att internet är så dåligt. Vi har Vloggat och försökt ladda upp men kommat till max 30%. Ohållbart. I dag ska vi få hjälp att köpa ett turkiskt kort för att se om vi kan få lite fart på det. Det internet som finns på hotellet är inget att lita på och fungerar dessutom bara om man sitter nere i lobbyn. Och där vill man ju inte sitta hela kvällarna. Så är det så att någon försöker nå oss så finns vi på messenger emellanåt när vi är på något stället med Wi-fi. Att skicka sms och ringa gör vi inte i onödan då det kostar så mycket.

Vi har en kompis här nere som vi känt i flera år så han hjälper oss med med både barnpassning då vi äter och svarar på frågor när vi undrar något, alltid bra att kunna ringa en vän :) 

I dag är det även 17 år sedan jag och Erik Gifte oss, då var jag i v 27 med Oscar i magen och vi gifte oss i Lits kyrka. Tänk att 17 år kan gå så fort, känns inte allt som det var så länge sedan. Vi kommer nog inte fira på något speciellt sätt tror jag utan vi går ut och äter som alla andra kvällar.

Dagens fundering från Alexander är, kommer han få tillbaka sin handduk som ramlat ner på balkonen under? Där bor ingen och städerskorna är inget att lita på. Första kvällen tillexempel begärde vi att få en resesäng till Birk, vilket tog ungefär 1,5 timme att få till rummet. VI stod alltså under tiden med en trött Birk på armen och väntade på att få lägga honom, I går när vi var inne på rummet kom helt plötsligt städerskan och sa vi använt klart sängen och tänkte ta den. Alltså hur tänkte hon där? Vi ska ju vara här i över en vecka till…Skulle kunna skriva en ganska lång roman om hur hur hotellet är men väljer att inte göra det nu, Detur som vi åker med ska få ett brev först.

Hotellet ligger bra till men det finns mycket att önska..

I kväll blir det som sagt resturang igen, får se om vi kan få upp det här inlägget utan bilder.

Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons