Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Äntligen rullas gräset ut!

Imorse när jag kom till jobbet 05.55 möttes jag av det här! Pallar lastade med gräsmatta! =) Hurra hurra! Under eftermiddagen igår hade det tydligen kommit en leverans med gräs.
Som vi har längtat till utegården går att använda igen!
Det var nästan så jag fick en tår i ögonvrån när jag såg gräset.. och när dom började rulla ut det på vår gård. Alltså, vilken lycka!

IMG_7916

IMG_7918

Det jobbades på med gräset hela dagen. När jag åkte från förskolan vid 13.30 såg det ut såhär.
Jag antar att deras plan var att lägga klart allt innan kvällen. Sen är det bara att vattna och vänta på att det ska rota sig. Tar tre veckor enligt vad jag hört. Så nu börjar nedräkningen! =)
När vi kommer hem från Turkiet är det lagom att börja släppa in barnen i hagen.

IMG_7919

IMG_7920

På förmiddagen hade Erik och jag köksaktivitet med de äldre barnen på förskolan. Dagens uppdrag var att göra pizza till alla på förskolan! Pizza till 40 personer.
Vi hade en fantastisk förmiddag med 8 barn i köket. Vi skar grönsaker, kavlade pizzadeg, sjöng sånger och skrattade tillsammans.
Barnen tog uppdraget på största allvar och jobbade glatt på. Vi fick även till pizzor som vi kunde frysa in för att ta fram en annan dag. =)

IMG_7912

Under tiden jobbade Linda på hemma.
Hon började kämpa på i tvättstugan.
Här är en bild som hon tog för att visa hur det såg ut före:

IMG_7171

Men hon har inte tagit nån bild efter.. hmm.. undra hur länge vi måste vänta innan vi får till en efter-bild?? Förmodligen tills barnen flyttat hemifrån! Hahaha! 😉
För det fylls på i en konstant ström i den här tvättstugan..

thumbnail_IMG_7172

Å sen var det packning inför resan. Vi har börjat fylla resväskorna Erik tog fram igår.
Linda plockar fram och delegerar ut uppdrag. Å då är det bara att fixa enligt hennes order. 😉

thumbnail_IMG_7174

Å nu var tisdagen över.. Dagarna går i en rasande fart nu! Bara 1000 saker att fixa innan lördag morgon. Men det löser sig! Det gör det alltid. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *