Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Fikaförsäljning på dans i Strömsund.

Igår blev det inget blogginlägg. Vi hade fullt upp från morgon till kväll. Under dagen bakade vi och förberedde inför fikaförsäljning på kvällen. Vi bakade morotskaka, kanelbullar, kladdkaka och bröd. Letade fram allt vi behövde för att ha korvförsäljning, kaffe, te, läsk, festis. Lastade bord och grejor på släpvagnen.

Klockan 19.00 infann vi oss nere på hembygdsgården för att ställa iordning.
20.00 började dansen! =)
Dans för alla!

Vi hade en helt underbar kväll där ute i solen. Ända till solen gick ner och myggorna kom fram! 😉

IMG_7891

IMG_7892

IMG_7895

IMG_7898

IMG_7900

Idag har vi haft en städdag! Inte så kul.. men behövligt.
Vi råkade nog missa vårstädningen iår.. så det var hög tid att ta fram dammtrasor och torka från tak till golv. Känns som skönt att få det gjort innan vi åker iväg på semester. Det är ju lite trevligare att komma hem till ett städat hus.
Vi har putsat och fejat och plockat hela dagen. Övervåningen kan vi nog anse som klar iallafall. På nedervåningen finns det fortfarande en hel del kvar.
Men vill man städa grundligt måste det få ta tid.

Som tur var kom en av mina systrar och ville ha kaffe på eftermiddagen. =D Så fick vi en paus i det hela.

Å så kom söndag kväll. Läge att sanera barnen inför skola och förskola imorgon.
Det var den helgen!

Nu ser vi fram emot ännu en händelserik vecka. Jobb på förskolan måndag, tisdag och onsdag för min del. Torsdag blir det ortopeden i Östersund. Lite spänd inför vad dom ska göra. Det framgick inte så mycket information på kallelsen.
Fredag är det skolavslutning och på lördag åker vi till Turkiet.
Däremellan ska vi hinna med att gå på dansuppvisning, leverera några smörgåstårtor och säkert en massa annat.

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons