Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Linda får packa allt själv!

Efter avslutad arbetsdag idag: ”Tack för idag, vi ses imorgon!”
Nä just ja… de e ju lördag imorgon. =) Alltså fredag idag.. hmm.. Jäkla knepig vecka med en röd dag på onsdag. Nu ligger ju hela veckan skevt i min hjärna. (Som alltid tänkte många nu;)
Fredag alltså.. det betyder också att syrran fyller år idag! Dit å fira henne efter middagen då.
Å stort grattis på hennes 32-årsdag! Nu är vi lika gamla igen.. iallafall i 26 dagar. =)

thumbnail_IMG_7163

Under dagen har Linda börjat packa det viktigaste inför resan. Välling, nappflaskor, gröt, och fruktpuréer. Skulle som bli lite katastrof om vi glömde det. Kommande vecka fyller hon nog på packningen varje dag. Det är något hon planerar, fixar, stressar upp sig över, packar om i minst en vecka innan varje resa.
Under tiden håller jag mig på lite avstånd så hon får hålla på i fred bäst hon vill. 😉 Ingen mening att lägga sig i det där arbetet.
Hon kan även stressa upp sig över att vi inte hjälper till.. men hjälper vi till så blir det bara fel ändå. Så.. för allas bästa får hon packa allt till alla. 😉

Efter jobb, middag och födelsedagsfirande har vi nu landat i soffan med en skål jordgubbar.
JORDGUBBAR!! Hurra! Äntligen har jordgubbssäsongen börjat! =) Nu ska vi äta det varje dag i några månader.

thumbnail_IMG_7165

Ha en fin helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons