Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nytt projekt på gång!

Lördag = Ledig. Eller?
Njae.. det finns ju alltid jobb om man vill. =) Antingen om det är jobb med företaget eller privat. Men jobb finns hela tiden.

IMG_7830

Började dagen med att ta en dusch.. och då kom Birk krypande in i duschen.. med kläder och allt. Hmm.. bara att ta av han kläderna och låta han vara med. =)
Vad är det man säger.. ”Spara energi, duscha tillsammans”.

Under förmiddagen åkte Erik för att köra mattransport till äldreboenden medan Linda och jag styrde upp barn och hem. Vi åkte ut på byn för att uträtta några ärenden. Vi köpte jord och plantor på Granngården. Köpte kantlobelior på blomsterhandeln. Det är läge att få ordning ute nu.

När Erik kört klart maten möttes vi upp för att kolla på ett eventuellt framtida projekt. Just nu vill vi inte berätta så mycket om det.. men det är ett härligt projekt som vi bara måste se hur det funkar rent ekonomiskt. =)
Det besöket tog ungefär en timme.
Åkte ner till hembygdsgården och mötet upp barnen där för att äta lunch på kaféet. Härligt att sitta där i solen och njuta en stund. Och kul att gynna dom som driver verksamheten där på somrarna. =)

IMG_7831

Sen bar det av hem för att fixa med trädgården.
Plantera i växthuset och pallkragarna. Gurka, tomater, sallad, rädisor och morötter. Imorgon ska vi få chiliplantor från några vänner som också ska in i växthuset. =) Vi är så tacksamma för de plantor vi får tag på.
Vi misskötte ju våra egna plantor i år.. så det blev ingenting tyvärr. =/ Lite för få timmar per dygn kanske? Lite för många järn i elden..? Prioriteringsfråga..?
Nåja.. det löser sig ju ändå. =)

IMG_7832

IMG_7833

IMG_7834

IMG_7835

Plantor är på plats, frön är satta och gräsmattan klippt.
Nöjd med dagens insats.

Så blev det en lugn och trevlig kväll på altanen. En av mina systrar kom över på ett glas vin och vi satt å njöt och pratade några timmar. =)
En härlig lördagkväll i juni!
Tacksamma över det underbara vädret!

thumbnail_IMG_7139

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *