Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sommarfest för förskolan!

Den här dagen har till största delen kretsat kring Regnbågens förskolas sommarfest!
En årlig tradition vi har nu strax innan semestrarna drar igång.

Efter frukosten på förskolan åkte Erik till biblioteket tillsammans med en personal och 10 barn. Resterande barn hade gymnastik och lek i lekhallen under förmiddagen. Så det var lugnt i köket och rummen runtikring.
Jag drog igång några degar och förberedde fiskgratäng. När degarna jäst en stund började jag med att knåda till tomatlimpor. Sedan formade jag till korvbröd. 8 limpor och 80 korvbröd blev det.
Jäsning och gräddning under tiden vi åt lunch.

IMG_7795

Efter lunch packade jag ner bröd, korv och lite andra saker som skulle med till kvällens grillfest.
Kom hem vid 13-tiden. Då var det bara att ta tag i förberedelserna där.
Linda kunde ju inte precis fixa allt själv.. hon hade inte bara Birk hemma idag. Signe var hemma hon med. Hon var inte så pigg imorse, så hon fick ledigt idag. =)

thumbnail_IMG_7093

Vi hjälptes åt att städa upp ute efter altanbygget. Städa upp inne. Förbereda kött.. Linda gjorde potatissallad och pastasallad. Hämta upp stolar och bord som skulle stå på altanen. Duka fram tallrikar, bestick, glas med mera.
Altanen hann inte bli helt klar.. men den var såpass klar att det gick att använda den iallafall! =)

thumbnail_IMG_7098

thumbnail_IMG_7099

16.30 kom killen med hoppborgarna! Hurra! =)
Sen drog festen igång. Det serverades grillat. Barnen badade, gungade, åkte rutschkana, grävde i sandlådan och hoppade i hoppborgarna om vartannat. Vi fick umgås med alla familjer och prata med föräldrar lite mer än bara det korta mötet i hallen på förskolan. Mycket trevligt.
Helt underbart att så många från förskolan ville komma och dela den här kvällen med oss!

IMG_7814

IMG_7815

När festen var över plockade vi undan.. och sen kraschade vi i soffan! Puh!
En härlig dag.. men nu är energin slut.. 😉

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *