Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Altanbygge.

När Birk sovit för lite på natten.. han försöker gosa in sig i allt som kommer i hans väg på golvet. Gosar in huvudet i Lindas fot och försöker somna i krypande ställning.. Hmm..

thumbnail_IMG_7083

Fel att bara försöka sova på natten istället? 😉

Å så var det tisdag. Öppning av förskolan för min del. Morgonkaffe, mottagande av barn och plocka fram frukost.
Efter frukost var det köksaktivitet för de äldsta barnen på förskolan. Idag fick de vara med och förbereda lunch. Vi gjorde kebab, sallad, klyftpotatis och sås.
Idag tog jag fram en sån där tv-shops grej man skär grönsaker med. Ni vet en sån där man bara trycker ner grönsakerna i så blir det kuber.
Jag vet inte riktigt om jag var överens med den dock.. Kändes som den mer mosade tomaterna än hackade dom. Borde ha varit lite vassare knivar i rutnätet kanske?
Nåja.. barnen tyckte det var spännande att prova nya sätt att skära grönsaker iallafall. =)

Idag fortsatte min arbetsdag på förskolan till 15.15. Så jag förberedde fruktfat till mellanmål och städade medan övriga hade utevistelse.

Efter middagen åkte Linda och jag till Granngården för att köpa jord och blomsterhandeln för att köpa blommor att plantera i krukor ute. Det börjar bli dags för sånt nu. Men det är väl på gränsen egentligen.. för även om det är 25 grader varmt på dagen så kan det ju komma en frostnatt. Det är lite lurigt det där.
Har planterat blommorna iallfall.

IMG_7783

IMG_7784

IMG_7786

Altanbygget går framåt det också.. Det måste vara klart till på torsdag klockan 17.00! Då ska det ju komma massa folk!
Ingen press.. 😉

Nu tackar vi för idag.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *