Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Snälla, snälla.. SOV!!

Att en sån liten människa kan påverka en så mycket! I grunden med lycka och kärlek..
Men inatt alltså.. då var det inte direkt ren lycka och kärlek.. Han har vaknat en gång i halvtimmen och gnölat precis hela natten. Linda har försökt mata honom.. men han ville inte äta.. tagit av honom täcket ifall han var för varm.. lagt på täcket om det skulle kunna vara så att han tyckte det var kallt.. Tagit upp honom, lagt ner honom.. grejat och donat.. och djupandats för att behålla lugnet.

05.15 vaknade han och hade bestämt sig för att det var morgon.. fast han inte sovit speciellt mycket under natten.
Så jag klev upp, bytte blöjan och tog med Birk till vardagsrummet. Gjorde ett tappert försök att få honom att sova med mig på soffan en timme.
Men det gick ju givetvis inte. För några månader sen funkade det. Då kunde Erik och Linda hitta mig och Birk på soffan på morgonen. Men inte nu..

Så.. bara att påbörja morgonrutinerna istället.
06.00 kom Moa ner sömndrucken och smått förvirrad.. Hon brukar inte kliva upp förrän vid 07.00.
Hon åt frukost och tog hand om Birk medan jag gick och duschade.
Kvart i sju åkte jag till jobbet. Kändes segt..
Men bara man kommer igång brukar det ju gå bra. Å det gjorde det. =)

thumbnail_IMG_7079

Dagen förflöt fint med arbete i köket för min del. Lagade lunch, tog emot varor och bakade morotskaka som skulle serveras på en konstvandring.
Åkte från förskolan närmare halv två. Hem för att ta ha en anställningsintervju. En mycket trevlig intervju som vi hoppas leder till något. =)

IMG_7779

IMG_7780

Efter middagen fortsatte vi med ett par timmars arbete. Linda och jag åkte iväg för att kratta och klippa gräset hos en kund. Skönt att komma ut och arbeta en stund i det härliga vädret!

IMG_2491

Under tiden tog Erik en promenad med småttingarna. En promenad till affären för att köpa godis. Dom hade tydligen bra pris på godis idag.. å det hade ju Erik snappat upp. 😉
Eriks träningstips: ”En promenad till affären för att köpa godis är också motion”. Haha! 😉

IMG_2493

 

Men nu är det god natt! Å snälla, snälla Birk! Snälla SOV inatt!

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *