Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Morsdagsfirande hela dagen lång.

 

Hurra hurra för alla mammor idag! Ni gör alla ett bra jobb! =D
Idag har vi hunnit med att fira min mamma och Lindas mamma. Eriks mamma bor ju lite långt bort för att hinna dit över dagen.
Moa firade Linda med att ge henne presenter. Elliot tyckte att han var det bästa mamma hade, så vad mer skulle han behöva ge? Haha!! 😉 Sant förvisso.. barnen är ju det bästa man har.. men ändå.. Haha!

Vi åkte till Tännviken där mina föräldrar bor till lunch. Det bjöds på grillad korv i tunnbröd och pannacotta till efterrätt. Vi satt ute i solen och njöt ett par timmar. Barnen spelade kubb.
Allt helt enligt reglerna för hur en idyllisk sommardag ska se ut. =) Dom bor ju väldigt vackert till vid sjön.
Så inget att klaga på. =)

IMG_7770 (kopia)

IMG_7771

IMG_7772

IMG_7773

thumbnail_IMG_7041

thumbnail_IMG_7043

thumbnail_IMG_7048

När vi kom hem tog Linda en tupplur.. på två timmar. Kanske den bästa morsdagspresenten att låta henne sova ifred då? 😉
Under tiden körde Erik mat till äldreboendena och jag tog hand om barnen. Vi gungade, sparkade boll och badade. Birk tog sitt premiärdopp i poolen. =)

Synd bara att vi inte har lika fint som hos mamma och pappa.. för tillfället iallafall. Det ska väl bli snyggare här också, bara altanen blir klar runt poolen. =)

IMG_2487

IMG_2488

IMG_2489

IMG_2490

Strax innan fyra klev vi upp och gjorde oss iordning för att åka till Lindas mamma. Vi var ditbjudna på middag. Det serverades grillat älgkött, potatisgratäng, sallad och tillbehör. Å tårta till kaffet! =)
Mycket gott!
En härlig middag på altanen hos dom i det underbara vädret.

thumbnail_IMG_7054

thumbnail_IMG_7068

thumbnail_IMG_7070

Hemgång vid 19.00 för att lägga barn.
Å sen kraschade vi i soffan. Det känns inte som vi gjort så mycket idag annat än att åka runt och äta och må gott. Men solen och värmen gör nog ändå att man blir trött mot kvällen!

Nu tackar vi för idag och ser fram emot en ny vecka.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *