Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Barnklädesförsäljning.

Idag startade dagen 08.00. Upp, snabb frukost och sen packa med oss allt vi skulle ha på marknaden idag.
09.00 var vi påväg mot Vattudalstorget för att ställa iordning till marknaden. Erik med bussen lastad med kläder och ställningar.. jag och Linda med folkvagnen och släp lastat med bord, kläder och glassmaskin.
Vi riggade upp allt och stod redo 09.50. Perfekt tajmat. Erik åkte iväg med bussen för att hämta ett gäng som beställt en resa till Östersund för ett företagsevent.

Å sen kavlade Linda och jag upp ärmarna för att ta emot kunder som ville känna och klämma på barnkläder. Vi hade Nils, Signe, Isabelle och Moa med oss.
Moa och Isabelle skötte glassförsäljningen. Linda skötte klädförsäljningen.. och jag glassade bara runt.. Haha.. Nä då.. jag hjälpte till där det behövdes. =) Vi hjälptes åt att underhålla Nils och Signe. Dom gjorde det bra hela dagen! Att vara med på en marknad i 6 timmar för dom är länge!
Men dom alternerade glassätande med att gå iväg för att få varsin ansiktsmålning, hälsade på socialdemokraterna för att få festis, bilskolan för att få godis.. och så vidare. Så det gick ingen nöd på dom tror jag. =)

Vi hade en härlig dag i solen! Även om det var lite kyliga vindar mellan varven.
Så kul att stå på marknaden på byn och träffa folk. Nära, kära, bekanta, gamla skolkamrater och helt okända.

IMG_7762

Kläder från butiken. www.mejodej.se

IMG_7763

IMG_7764

IMG_7767

Klockan 15.00 stängde marknaden och vi packade ihop. Nöjda och glada med dagen.
Sen åkte vi till mina föräldrar för att hämta Birk hos mina föräldrar. Dom ställde upp som barnvakt åt honom idag. Det tackar vi för!

Vi kom hem vid 16.30.. Erik strax efter.
Sen har vi bara grejat på lite smått här hemma. Städat iordning och hängt i soffan.

Nu tackar vi för idag!
Ha en fortsatt trevlig helg.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *