Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Nils ska lära sig köra åkgräsklippare.

Upplevelsen av den här veckan har varit måååååndaaaag…. tiiiiiiiisdaaaaaag… ons,tors,fr! Så uttryckte min syster det. Och jag håller med fullständigt. Det gick fort mot slutet av den här veckan. Å det är redan fredag!

Efter arbetet på förskolan idag har vi hunnit med några saker. Kontrollerat städningen av en lägenhet som en anställd utfört. Köpt in ett partytält och lite annat till imorgon då vi ska stå på köpmannamarknaden. Haft en anställningsintervju. Delat ut brev till några på byn. Grillat middag.. Städat bussen för att den ska användas till annat än att skjutsa barn i imorgon.. klippt gräs.. satt upp glas i altanräcket.. och haft fredagsmys!

thumbnail_IMG_6986
Såhär ser det ut när Linda behöver duscha när hon är ensam hemma. Tur Birk tycker att tvättmaskinen är intressant. =)

IMG_2474

När gräset skulle klippas ville Nils gärna hjälpa till. Å det är väl bara att han får testa hur det fungerar. Man ska ju uppmuntra barn i deras nyfikenhet. =)
Om vi uppmuntrar honom tillräckligt mycket borde han kunna klippa gräset innan sommaren är slut. 😉

IMG_7751
Här har Erik plockat ut de bilstolar vi har i bussen. Det är några stycken. =)

IMG_7752

Projektet med altanräcke har ju pågått ett tag. Vi hämtade ut glasen igår. Så nu var det bara att montera! =)
Nu fattas en överliggare och en grind. Får se om vi hinner börja med det under helgen.

IMG_7754

IMG_7755

IMG_7756

IMG_7759

IMG_7760

IMG_7761

thumbnail_IMG_7038

thumbnail_IMG_6987

IMG_2478 3

Nu tackar vi för idag!
Dags att sova så vi orkar med morgondagen. =)

Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons