Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Du behöver inte ha kontroll över dina barn..

Den här dagen började lite tidigare än planerat. Jag hade sett fram emot att få liiiiite sovmorgon. Bara lite hade varit skönt. Hade klockan ställd på 06.40. Det är sovmorgon för mig en vardag. Måndag, tisdag och onsdag hade jag klivit upp 05.20 för att öppna förskolan. Så en timme och tjugo minuter kändes som världens sovmorgon!

Birk vaknade 05.15…

Erik tog med Nils och Signe till förskolan och öppnade 06.00.
Linda gjorde några tappra omsomningsförsök med Birk.. men utan resultat. Så jag drog en suck och klev upp 05.45.
Ingen sovmorgon alltså..

Birk och jag fick en stund för oss själva då på morgonen. Med morgonkaffe och morgongröt.
Läste ett passande citat i en bok också. ”Du behöver inte ha kontroll över dina barn. Du behöver ha kontroll över dig själv.”
Alltså bara att andas några gånger, räkna till tio och lära sig hantera sig själv i olika situationer. =) Som en sån situation när ens barn förstör ens sovmorgon..

IMG_7746
När man tittar bort två sekunder.. 😉

Resten av dagen förflöt med arbete på förskolan.
Efter jobb och skola för barnen gjorde vi oss iordning för grillkväll! Moas klass hade ordnat en mysig kväll för alla familjer vid grillplatsen på Näsviken.
Solig och varm kväll! Härligt. =)

Men nu ska jag ta och knoppa in.. Eftersom jag tydligen inte kan räkna med sovmorgon är det läge att lägga sig lite tidigare istället. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

En reaktion på ”Du behöver inte ha kontroll över dina barn..

  1. Hej! så kul fälja er blogg! Vart är era söta barn möbler i från, dem som är i rotting? 😀
    Mvh Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *