Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Denna värme!

Högsommarvärmen håller i sig! Redan imorse när jag åkte till jobbet möttes jag av värme utanför dörren. Inget man är van precis. Men härligt!
Arbete i köket för min del under förmiddagen. Serverade frukost, lagade köttfärslimpa till lunch och gjorde banan-mannapudding som skulle serveras till mellanmål.
Åt tillsammans med barnen innan jag avrundade mitt arbete på förskolan för dagen.

Åkte hem vid 12.00 för att fixa lite annat.
Linda hade börjat introducera en nyanställd på sina arbetsuppgifter. Eftersom vi har många bollar i luften, många projekt på gång och tar på oss alla möjliga uppdrag har vi nu kommit till ett läge då det är dags att anställa en ”alltiallo”. =) Vi tror att vi har hittat vår perfekta anställda till detta! En person som kan det mesta och inte är rädd att ta i där det behövs. =)
Vi åkte för att titta på ett städuppdrag med honom. Sedan bar det av mot bygghandeln för att köpa virke och plint till altanbygget.
Vi fick förfrågan om ett uppdrag att kratta och klippa gräs hos en kund. Så vi åkte dit för att kunna göra en bedömning för att lämna offert.

Familjen samlades till middag och sen har kvällen bestått av hemmafix.
Jag tog tag i att städa upp i växthuset för att kunna sätta ut plantor. Fixade jordgubbslandet.. försökte skotta igen de värsta groparna på infarten. Det blev lite knöligt när dom grävde för fiber. Sen skulle vi behöva grusa upp allt.. ska kolla på vart vi får tag på bra grus till det.

Och Nils hjälpte till med att så gräs.. Hmm..
När jag krattat och fixat så det såg snyggt ut.. vände ryggen till.. och vips! Så var Nils mitt på det nysådda gräset med sin bil.. Suck..

IMG_7695
”Oj.. Fast!” Var det Nils kläckte ur sig.. Haha!! 😉

IMG_2442

IMG_2443 2

IMG_2444

thumbnail_IMG_6952

thumbnail_IMG_6953

thumbnail_IMG_6959

thumbnail_IMG_6960

thumbnail_IMG_6962

Nu tackar vi för idag!
Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *