Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Förbereder inför marknad!

När jag vaknade upp idag var jag helt ledbruten och stel. Hade inte förväntat mig det.. tyckte inte jag gjorde så mycket hårt arbete igår. Skottade bara jord en timme eller så.. rev bort lite golv som ska bytas på altanen.. bar några jordsäckar och hällde ut.. krattade ut jorden och sådde gräs.. Helt vanligt hemmafix bara.
Men troligtvis var det att skotta jord som kändes i kroppen idag. 😉

Masade mig upp ur sängen och funderade på vad jag skulle orka med idag. Började med att sträcka ut mig och ta en kopp kaffe.. eller två.
Sen blev det ett par timmars jobb vid datorn. Det var lagom ansträngande. =) Gjort löner, betalat fakturor.. Linda reviderade några dokument som hör till förskolan. Såg över sommarschemat som jag sedan dubbelkollade.

Under tiden fick Erik äran att ta hand om barnen. =)

IMG_2420

IMG_2432

IMG_2437

Efter lunch tog vi en promenad ner till hembygdsgården. Där var det ordnat en familjedag idag.
Sandra Dahlberg med flera uppträdde. Det bjöds på korv och fika. Barnen fick leka i hoppborgar.
Vi träffade många vänner och bekanta.. och solen stekte!
En härlig eftermiddag!
(Som ni ser kan vi också ta det lugnt.. ibland.. 😉

IMG_7692

IMG_7693

IMG_7694

När vi kom hem därifrån gick vi ut i butiken för att förbereda inför nästa helg. På lördag är det köpmannamarknad i Strömsund. Där kommer vi att stå och sälja barnkläder från webbshoppen. =) Och Linda ska ta med sin födelsedagspresent och sälja mjukglass också. =D
Ikväll har vi sorterat om kläderna och lagt i backar för att ta med till marknaden. När vi har kläderna i butiken vill vi ha det sorterat efter mönster så man lätt ska hitta.
Men på marknaden vill vi ha det sorterat efter klädesplagg. Alla byxor på ett ställe, alla kortärmade tröjor på ett ställe och så vidare. Av erfarenhet vet vi att kunder ofta kommer och vet vilket sorts klädesplagg de vill ha. ”Jag behöver byxor till mitt barn.” Då är det bra om vi har alla byxor på ett ställe. =)

IMG_7696

För alla som vill handla till bra pris redan nu och inte har möjlighet att komma på marknaden i Strömsund vill vi ändå ge er möjlighet att handla till marknadspriser!
Ni läsare får en rabattkod på 20% på hela köpet!
Uppge ”marknadspris” i kassan så dras rabatten! =)

Kampanjen gäller t.o.m. söndag 27/5.

mejodej
www.mejodej.se

Nu har vi landat i soffan och laddar för en ny härlig arbetsvecka på förskolan!
Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *