Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sommar, sommar, sommar!!

Lördag = Sovmorgon.. eller? Det tyckte inte Birk som stod och hoppade i sängen klockan 06.32.
Erik släpade sig ur sängen och tog med Birk till köket.. vilket inte jag direkt märkte. Han hade även tagit upp Nils och Signe.. och alla övriga barn i huset hade vaknat innan jag slog upp ögonen.
Men jag var iallafall inte sist upp ur sängen idag! Det var Linda. 😉 Fast hon hävdar att hon varit upp och matat Birk inatt.. så det ska alltså vara okej för henne att sova på morgonen. =)

IMG_2407

Efter frukost tog vi en promenad på byn för att köpa skor till Nils och Signe. Det blev ju sommar lite snabbt och vi insåg att dom inte har några vanliga gympadojor. Så det var bara att fixa det.

Sedan har dagen förflutit på hemmaplan. Det har varit soligt och varmt så vi har tillbringat hela dagen ute på gården.
Barnen har badat, lekt, gungat, ätit glass och sånt som hör till när det är sommar.
Vi har mixtrat med altanen, städat upp runt växthuset, fixat gräsmattan, sått gräs, klippt gräs med mera.

IMG_2408

IMG_2410

Birk följde mer Erik på en tur i matbilen. Tidig inskolning i arbetslivet. 😉

IMG_2412

IMG_2414

Och Linda fixade middagen. Grillat såklart när det är sommar. =)

IMG_2416

Doris smet iväg en sväng idag.
Det är så tråkigt att hon ska göra så. Tidigare har vi haft henne lös på gården utan att hon sprang iväg. Men nuförtiden tar hon varje chans att ta en egen promenad utan koppel.
Hon kommer alltid tillbaka efter en stund. Men man är ju orolig att hon ska bli påkörd.. och sen kan ju grannarna tycka att det är störande med besök från en hund som inte fattar bättre än att hon tror att alla vill ha henne hos sig. 😉
Alexander och Moa fick tag på henne en bit bort iallafall.

IMG_2417

IMG_7667

IMG_7668

IMG_7669

IMG_7674

Som avslutning på den här dagen tog jag fram saxen. Klippte Elliot, Erik och Linda.

IMG_7675
Före.

IMG_7677

IMG_7678
Efter.

IMG_7681

IMG_7682

Å sen blev det en dusch innan soffhäng.
Insåg då att solen verkar ha tagit bra idag.. Tänkte inte på det tidigare idag.. men nu kommer den här linne-brännan sitta i resten av sommaren.. Haha.. =)

IMG_7683

IMG_7684

IMG_7687

Tack för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *