Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Bygger ut altanen.

Så var det fredag och helgen har precis börjat! =)
Jag avslutade min arbetsdag klockan 12.00 idag. Då bar det av hemåt för att hämta släpvagnen som åter igen var fylld med skräp av blandad sort. Iväg till återvinningen och slängde det för att sedan kunna åka till Lösvirkes för att införskaffa lite byggmaterial.

När vädret tillåter håller vi på med projekt altanbygge på baksidan. Vi ska byta golvet runt poolen eftersom det börjar ha några år på nacken och börjat svikta och blivit slitet. När vi ändå byter golvet passar vi på att bygga ut det några meter också. Man kan aldrig ha för stor altan. =)
När golvet är bytt ska vi bygga en trappa upp till altanen utanför köksdörren.

IMG_7659

Efter middagen började Erik bryta upp det gamla golvet. Under tiden bar jag dit det nya virket och sådde lite gräs på framsidan där det behövdes efter grävningen för fiber.
Städade poolen, fyllde upp med vatten och grejade på.

IMG_7662

Moa, Nils och Signe badade under tiden. Signe poserar i Moas gamla baddräkt. =)

thumbnail_IMG_6938

Skönt att vara ute och njuta av det härliga vädret nu på försommaren! Hoppas vi får många fina dagar och kvällar nu så vi kan nyttja altanen.. bara den blir klar nån gång. 😉

Ha en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 reaktioner på ”Bygger ut altanen.

    1. Vi är nog inte dom som bara sitter, har vi inget att göra så hittar vi på något. Alla är vi olika, vi har lite svårt att förstå dom som inte gör något alls istället:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons