Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Hurra!! Glassbilen! =D

Idag blev det en svettig dag! Varmt ute.. varmt inne.. ännu varmare i köket.. och ÄNNU varmare när man har ugnen igång hela dagen!
Vi har hållit på med förberedelser inför morgondagen. Då är det förskolans dag. =)
Började att sätta degar 07.45 för tomatbröd. Sedan degar för tekakor och filmjölkslimpor. Linda var med mig i köket och barnen har kommit och gått i omgångar för att hjälpa till med brödbaket.
Birk var med en sväng i köket han också.. och höll sig på marknivå.
Jag råkade tappa en degklump på golvet.. och fem sekunder senare var Birk där! Kanske inte optimalt att äta deg från golvet för en 8-månaders bebis..? Men vi får väl se det som positivt att han faktiskt har börjat åla och krypa fram.. 😉 Det kunde han ju inte för några dagar sen.

Dagens dagsverke blev cirka 200 tomatbröd, 350 tekakor och 12 limpor!
Imorgon förmiddag ska det bakas kärleksmums och kanelbullar.
Mellan 12-14 kommer barnen stå och sälja bröd och fika ute vid förskolan. Hoppas det blir mycket sålt så vi får ihop lite pengar att hitta på något med barnen för! =D

IMG_6900

När arbetsdagen var slut skjutsade jag hem Linda och barnen och skyndade mig iväg till skolan för att gå på utvecklingssamtal för Isabelle.
Sen landade jag hemma vid 17.00.. dags för middag och städning. Läge att mota ut lite dammråttor inför morgondagen. Linda fyller visst år imorgon. Så lite fint vill man ju ha när det ska komma folk.

Mitt i städningen hörde vi glassbilen! GLASSBILEN!! Hurra!! Äntligen är sommaren här på riktigt!
Ungarna sprang med ut.. Jag ryckte med mig Signe och Elliot tog med sig Nils. Bäst att lära dom att glassbilen är en bra bil! 😉

IMG_7632

IMG_7633

IMG_7642

IMG_7644

Nu tackar vi för idag och laddar inför förskolans dag! =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons