Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Bra fångst!

Så var lördagen över. Ännu en dag med fiske. Fint väder och bra med fisk! Vi var ut på två turer idag. Första turen var alla barnen med. Vi var ute från nio på morgonen fram till lunch.

Andra turen var det bara Nils, Signe och vi vuxna med. Elliot, Moa och Isabelle åkte med min bror. Alexander ville stanna inne i land.. så han fick ta hand om Birk under tiden. =)
Som stöd hade han min mamma i husbilen bredvid, bara för säkerhets skull. Men vi känner oss inte oroliga. Alexander fixar lätt att ta hand om Birk några timmar.

 

IMG_7615

 

IMG_7618

Vi hade god fiskelycka idag. Bra fångst i samtliga båtar!
Så det blev lite jobb i renseriet för att filéa all fisk. Ett kärt besvär! =)

IMG_7620

IMG_7622

Som avslutning på dagen åt vi gemensam fiskmiddag. Nyfångad fisk, potatis, sallad och sås! MUMS!!
Så härligt att kunna äta ute i finvädret också!
Vi har verkligen haft tur med vädret den här resan. Norge kan ju erbjuda alla möjliga olika sorters väder. Den här gången bjöd Norge på mycket sol och vindstilla. Tack Norge! 😉

IMG_7623

IMG_7626

thumbnail_IMG_6878

Nu tackar vi för idag. Imorgon vänta hemresa.

Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons