Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Fiskeresa till Norge!

Kristi himmelfärdshelgen = Fiske i Norge för vår del. =)
Hela min uppväxt har det varit tradition att åka på fiskeresa den här helgen. När jag var barn var det vår familj och en familj till. Tio personer totalt. Vi rymdes i en och samma stuga allihopa.
Nu.. typ 27 år senaren ser det lite annorlunda ut. Det är fortfarande vår familj och samma familj vi åker med. Men från att ha varit mina föräldrar med fyra barn och den andra familjen med mamma, pappa och två barn så har det utökats en del.. Det har tillkommit sambor och barn åt alla håll och kanter.
Nu är vi 29 personer som är på den årliga fiskeresan! =D Vi ryms inte längre i en stuga.. Vi har två stugor, två husvagnar och en husbil för att få plats.

Det är helt underbart att den här traditionen lever vidare! Nu applicerar vi den på våra barn och hoppas på så sätt att den ska fortsätta vara en tradition i familjen i många, många år.
Undrar hur det ser ut om ytterligare 27 år? 😉

Vi åkte från Strömsund till Offersöy igår. Kom fram vid 19.20 igår kväll.
Idag har vi fiskat, grillat och njutit av havsluften. =)
Här kommer några bilder:

thumbnail_IMG_6857

thumbnail_IMG_6861

thumbnail_IMG_6864

IMG_2345
Birk har gjort sin premiärtur i båt! =)

IMG_2346

IMG_2351

IMG_2352

IMG_2353

IMG_2355
Nils blev trött och tog en tupplur i båten. =)

IMG_2356

IMG_2357

IMG_2358
Nils var fortfarande trött när vi kom iland.. och fortsatte sova på gräset en stund..

IMG_2359

IMG_7570

Erik är en skillad pappa. Tar hand om Birk samtidigt som han fiskar. =)

IMG_7571

IMG_7573
Signe blev trött och sov en stund på båten hon också. Vi hade med en liggkorg till Birk.. den lånade hon.

IMG_7576

Alexander fick testköra båten. Känns bra att lära barnen det här. Ibland får jag nån sån här skräck-tanke i mitt huvud.. Tänk om jag blir akut sjuk på båten.. får en hjärtinfarkt.. blir medvetslös.. ja, nånting som gör att jag inte kan köra. Och tänk om jag är själv ute med barnen i båten! Då måste någon kunna köra till land. Därför vill jag att alla på båten ska veta hur man startar och kör. =)

 

thumbnail_IMG_6867

 

thumbnail_IMG_6873

thumbnail_IMG_6869

thumbnail_IMG_6875

thumbnail_IMG_7579

Nu tackar vi för idag!
Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons