Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Äntligen får man störa grannarna!

Börjar med en video med Nils.. han är så stolt över att kunna berätta att det är gagokagika han håller i.. Jag skrattar så jag dör inombords.. men försöker ändå berömma honom för att han är duktig! Han har inte pratat så mycket förut, så nu gäller det att uppmuntra honom! =)

Nu har äntligen säsongen för att störa grannarna med sågen börjat! =D
Har faktiskt längtat efter att få ta fram såg och andra bra grejor för att snickra utomhus.. undrar om grannarna håller med? 😉
Tur för dom att jag råkade ta sovmorgon imorse. Erik kom in och pussade på mig nångång strax efter klockan sju imorse och sa god morgon.. och tyckte nog att det var dags att kliva upp. Jag hade ju ändå rätt mycket att ta tag i idag.
Mmmm.. ska kliva upp..
Va pissnödig också.. så jag laddade för att kliva upp…

Vaknade igen klockan 09.45!
Oj då.. det va ju inte riktigt meningen..
Men å andra sidan var det ju bra att jag fick sova. =) Jag behövde det antagligen.

IMG_7503

När jag väl klivit upp och druckit morgonkaffe tog jag fram sågen. Dagens projekt var att såga virke till altanräcket. Det är ganska prioriterad att få till ett räcke där så vi kan använda altanen. Det är ju inte läge att släppa ut de små barnen där innan räcket är på plats.

Så jag har sågat till 68 delar som ska målas innan de ska monteras till ett räcke.
Har hunnit olja ett varv och målat ett varv idag. Nu måste det torka till imorgon så jag kan måla ett varv till innan jag ska skruva ihop det till ett staket.
Sen ska det i glas i räcket också.. men glasen har inte kommit än.
Ja, ni får se hur det blir sen. =)

thumbnail_IMG_6715

Birk har testat Yoyo-vagnen. Den verkar funka bra. =) Så det blir bra till utlandsresan.

Den här härliga årstiden bjuder på många härligheter.. Till exempel jord och grus i hallen.. vagnarna drar in mycket härlig skit. 😉
Linda gjorde en kul grej igår.. la Birk i vagnen och skuvade runt honom i köket, som hon brukar göra. För att sedan upptäcka sitt misstag! Hahaha!! 😉 Skitigt överallt..

thumbnail_IMG_6719

 

thumbnail_IMG_6721

Linda har köpt doftpinnar. Det verkar vara något man måste ha nu för tiden.. =)

thumbnail_IMG_6724

thumbnail_IMG_6725

IMG_2267

Erik gick på promenad med Nils och Signe..
Bra att börja övningsköra i tid kanske? 😉

IMG_2275

Nu tackar vi för idag!
Imorgon fortsätter målandet och snickrandet!

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

2 reaktioner på ”Äntligen får man störa grannarna!

    1. Blir ju lättare att motivera om man jmf med mobilförbudet är min tanke. :)
      Har själv haft nappar överallt i huset, men minns att dom fanns aldrig iaf när dom var behövda. 3 var,samtidigt, skulle mina ha! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *