Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En svettig dag!

Det var det en flöjig idag. Erik öppnade förskolan klockan 06.00. Han fick med sig Signe som också var vaken den tiden. Jag klev upp 06.45 för att duscha och göra mig iordning. Strax efter kom Linda..! What!! Vad gör hon uppe nu?? 😉
Birk hade också vaknat.. Så dom gjorde sig också iordning och åkte med mig ut till förskolan.

Vi hade rätt mycket att göra på förskolan idag, så det passade bra med lite extra hjälp. Efter frukost åkte Erik och två anställda till simhallen och badade med våra blöjfria barn. Linda tog över köket och lagade maten idag. Panerad fisk och varm potatissallad.. eller vad man ska kalla det. Gott var det iallafall. =) Innehöll morötter, lök, potatis, crème fraishe, curry, salt och peppar.
Jag fixade fika till ett möte hos våra grannar Strömsundshälsan. Falsk potatisbakelse fick dom. =)
Under tiden hade resterande gymnastik och lek i lekhallen.

Lunch klockan 11.00. Det var näst intill fullt hus idag. 32 barn och 8 vuxna. Kul. =)

Efter lunch var det läggning av barn och utevistelse. Nu börjar det vara geggigt ute kan man säga! Gården är inte så lämplig att vistas på eftersom det inte finns någon gräsmatta där. I höstas grävdes gården upp och det var för sent på året för att så gräs. Det ska läggas ett färdiggräs så fort det är varmt nog. Men det är ju ett antal veckor bort.
Så det är en liten prövning vi står inför den kommande tiden innan utegården är färdig.

Linda hade ett snabbt möte med hyresvärden inför öppnandet av vår nya avdelning. Lokalen ska göras iordning och hyresavtal ska skrivas under. Idag fick vi ett utkast på hyresavtalet.
Vi hade även personalmöte med delar av personalgruppen.

Å så var det mellanmål. Linda fixade smoothies och smörgåsar.

Efter mellanmålet arbetade jag och Erik i barngruppen och Linda satt i samtal. Vid 15.45 skjutsade Linda och jag hem de barn som behöver skjuts.. Erik blev kvar en timme till på förskolan.

Middag! Det här ätandet som ska förekomma hela tiden. 😉

Som avslutning på dagen städade vi klart det där huset vi tog på oss att flyttstäda.

19.30 – Andas ut!! 😉

Nu taggar vi inför fredag! Snart är det helg! En helg som ska tillbringas hemma för att komma ikapp med städning och snickra.

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *