Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Yoyo-vagn!

För min del blev det en kort arbetsdag på förskolan idag. Öppnade 06.00, fixade frukost och förberedde  lunch. 09.30 hämtade jag upp Linda för att åka till Östersund. Hade några ärenden att uträtta och ett möte inbokat.

Erik var på förskolan under tiden. En av hans uppgifter idag var att rengöra akvariet till sköldpaddorna. Akvariet har en förmåga att bli skitigt och grönt mellan varven. Ibland känns det som att det går väldigt fort att det gror igen.
Pumpen går som den ska.. men den verkar inte hålla rent ändå.
Nån som har tips på hur man sköter ett akvarium med sköldpaddor på bästa sätt..? så det inte behöver bli grönt så fort.

thumbnail_IMG_2248

När vi kom hem var det dags för middag.. och efter middagen åkte Linda och jag föra att fortsätta med flyttstädningen. La ett par timmar där innan vi åkte hem för att sätta oss i soffan och ta igen oss lite.
Flyttstädningen måste bli klar imorgon eftersom huset ska byta ägare på fredag. Vi har inte så mycket kvar, så det är inga problem.

För övrigt så kom ett par paket med posten idag.
Vi har börjat förbereda för resan till Turkiet! Idag kom en resesäng samt tygerna till Yoyo-vagnen.. men själva vagnen kom inte idag, så vi kunde inte testa den! Hmm.. lite störande.. Den kommer kanske imorgon.. hoppas vi. =)

thumbnail_IMG_6711

thumbnail_IMG_6712

thumbnail_IMG_6713

Nu tackar vi för idag!
Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *