Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fixa rum med enkla medel.

Tisdagen startade 05.20 med uppstigning för min del. Gjorde mig iordning och åkte till förskolan för att öppna klockan 06.00. En kopp kaffe och sen var jag redo att ta emot barnen! =)

Så rullade förmiddagen på med besök från Hedenvindsskolan där våra äldsta barn fick träffa sina blivande lärare. Under tiden rullade Erik och några barn köttbullar och förberedde lunchen. Övriga hade gymnastik nere i lekhallen.
När besöket från skolan var klart gick jag in i köket för att hjälpa till med slutförandet innan lunchen skulle serveras. =)

Efter lunch och läggning av barn avrundade jag min dag på förskolan för att åka och hjälpa Linda med flyttstädningen ett par timmar..

thumbnail_IMG_6695

thumbnail_IMG_6709
Linda och Birks lunch idag.

Hem för middag innan nästa uppdrag.
Under tiden vi var hemma lånade vi ut folkvagnen till svågern som ska köra upp för utökat B-kort imorgon.. syrran hörde av sig och undrade om vi har en svart hatt att låna ut. Å det hade vi givetvis. =)

thumbnail_IMG_7491

Sen gav vi oss iväg till förskolan en sväng igen. Det här rummet har tidigare fungerat som förråd till barnvagnar. Nu har vi flyttat vagnarna för att vi behöver använda rummet till lugnare aktiviteter som läsning med barnen.
Rensade upp och la på ett par nya mattor. Med enkla medel kan man få det hyfsat bra. =)

thumbnail_IMG_7493

thumbnail_IMG_7494

För övrigt så har vi hunnit med lite hemmafix idag också. Tömde äntligen ur blomlådorna som jag fixade till advent. Nu hade dom tinat upp såpass att man fick ur jorden.
Kollade in i växthuset också.. ett glas som gått sönder i vinter. Så det behöver bytas. I övrigt är det bara att bära ut bordet och plantera. =) Förberedde ju i höstas så det skulle vara enkelt till våren.
Men det är några veckor bort innan vi kan plantera ut tomater och gurkor.

Erik har bytt däck på alla möjliga fordon ute på gården också. Nu tror vi att vinterdäcken inte ska behövas mer.. 😉

thumbnail_IMG_7495

thumbnail_IMG_7496

Nu tackar vi för idag och ser fram emot morgondagen!

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *