Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Halvakut läge!

 

Så var det äntligen måndag igen! 😉 Ännu en härlig arbetsvecka.
Jag började dagen med att hämta upp ett barn och åka till förskolan. Där fortsatte förmiddagen med frukost och matlagning för min del. Fick assistans av Erik också eftersom han ”blev över” i personalstyrkan under förmiddagen. Det var ganska få barn idag i förhållande till personal. Han packade upp varor, dukade fram och grejade på.
Dagens matvärd kom in till oss i köket en stund innan lunch för att hjälpa till med det sista innan maten skulle serveras.

Efter lunch och läggning av barn var min arbetsdag på förskolan klar. Iväg till nästa uppdrag.. En flyttstädning som vi fick förfrågan om under helgen. Ett halvakut läge då de som ska flytta hade ordnat med flyttstädning.. och den som skulle utföra det meddelade att det inte gick.
Så.. som räddare i nöden tog vi uppdraget! 😉

Linda, Birk och jag ägnade eftermiddagen åt det. Kanske inte optimalt att ha med en 8-månaders bebis när man ska jobba.. man får vara beredd att avsätta en vuxen åt honom om han inte sover.. Vilket han inte gjorde idag. Så Linda tog hand om Birk medan jag fejade på.
Kortare stunder försökte Linda göra insatser att putsa fönster med mera.. men inte så lätt att hinna med så mycket om inte Birk är samarbetsvillig.
Vi fortsätter med städningen imorgon.

IMG_6688

IMG_6689

IMG_6690

IMG_6691

Vi åkte hem till middag vid 16.30.. och sen väntade hemmafix.
Erik tog med Nils och Signe ut för att städa upp på gården. Det är hemskt vad mycket roligt som gömts under snön i vinter. Linda och jag sorterade upp lite inne. Vinterkläder som ska sommarförvaras.. förråd som behöver städas upp för att ha plats att förvara vinterkläderna..
Barnen fick i uppdrag att städa upp efter middagen. Alexander tog en promenad med Doris.
Birk sov! Hurra! =) Det gjorde att vi kunde få ganska mycket gjort på ett par timmar.

IMG_2244

IMG_2245

Nu tackar vi för idag och ser fram emot morgondagen.
Då ska vi få besök på förskolan från personalen i förskoleklassen. Så våra ”avgångselever” får träffa sina blivande fröknar. =)

Ha det gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *