Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fast i leran

 

 

I dag vaknade vi upp till lite bättre väder än i går men bestämde ändå att vi inte skulle skjutsa bort barnen till backen utan istället packa ihop husvagnen och försöka ta oss hem. Tanken var att ha kvar husvagnen en vecka till så vi kunde åka upp en långhelg till över valborg men snön har smält så otroligt fort att vi kände vi lika gärna kunde avsluta vintersäsongen den här helgen.IMG_2233

IMG_2235

IMG_2236

IMG_2237

IMG_2241

IMG_6680

IMG_6682

IMG_6683

IMG_6684

Som ni ser var det lättare sagt än gjort. Det är otroligt blött på hela campingen att vi redan i går körde fast bara med bussen och fick hjälp av en granne att dras upp ut leran. Vi hade nu parkerat bilen på vägen för att inte fastna igen men eftersom vi skulle ha med oss husvagn hem i dag så var vi ju liksom tvugna att köra över på andra sidan om man säger. Och ja där satt vi fast igen… vi höll på bra länge med olika knep för att komma loss men tillslut tog jag och ringde han som äger camping och berättade läget och att vi behövde hjälpa. 10 minuter senare var en traktor där och hjälpte oss upp. Vi hade lite tur att han ändå var ute och snurrade i närheten. Det var ett skitigt ekipage som lämnade Åre camping vill jag lova.IMG_2242

Planen var att åka hela vägen hem utan stopp men eftersom det hade dragit ut på tiden att komma iväg så stannade vi för i Krokom för att äta lunch. Pizza till mig, Hampus, Elliot och Alexander och hamburgare till dom andra. Lite nya blöjor på barnen så var vi påväg hemåt igen en timme senare.

Väl hemma blev det uppackning av det lite större slaget, tömde husvagnen på precis allt. Och det var inte lite, ni vet man tar dit lite mer och lite mer varje gång man åker upp. 3 saftflaskor, 3 burkar med tacosås, 4 burkar med majs, slalomutrustning till 10 personer plus en snowboard, sängkläder och massa annat, nu väntar några timmars putsande i husvagnen för att kunna börja packa om inför sommarsäsongen.

IMG_7488

Hampus åkte iväg och fick bytt däcken på vår mellanbil, va som läge nu. Problemet är att vi varje år brukar kränga av däcken och använda samma fälg, ja vet, dumsnålt. Men nu är det gjort och 4 nya sommardäck blev det. Alltid kul att lägga pengar på….

Kvällen i soffan blev lite kort i dag men nu har vi iaf satt oss ner och håller på att planera veckan, mycket att göra som vanligt.

Kram Linda

Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *