Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Grillpremiär!

Idag har vi fortsatt att pilla på med köket. Det kändes ju nästan klart igår när kaklet satt på plats. Men det finns många timmars jobb kvar när man tror att man är klar.
Vi har torkat av kaklet igen.. torkat bänkar, torkat skåp och lådor.. fläkten skulle upp ovanför spisen. Så.. borra i kakel. Hmm.. bara att testa och hoppas att kaklet inte spricker. =)
Efter lite möda fick jag hål på kaklet. Men så hade vi ingen plugg hemma.. så det fick Erik köpa. Borrade hål i väggen för att leda ut röret från fläkten och monterade upp ett sånt där galler på utsidan.

Och golvet.. herre Gud vad skitigt det var! Vi har nog skurat tio gånger idag för att få bort allt vi spillt under kaklingen.
Det fattas fortfarande nya elkontakter, lister, nån hylla som ska upp, gardiner och lampor i fönstren. Ja, som sagt.. många timmars jobb som finns kvar..
Men nu kan vi ju använda köket iallafall. =) Och fint blir det!

IMG_6647
Köket ser inte ut som det perfekta Instagram-fotot än.. men vi är ju en bit påväg iallafall. 😉

IMG_7470
Signe pekar ut vart det är skitigt så jag vet vart jag ska städa. 😉

Även om vi spenderat mesta delen av dagen i köket så har vi hunnit njuta av solen och värmen också. Vi åt lunch på altanen, drack kaffe med mina föräldrar och till middagen drog Erik fram grillen! =)

IMG_2184

IMG_2185

IMG_2186

IMG_2187

IMG_2188

IMG_2189

Nu ser vi fram emot många härliga dagar med middag och mys på altanen. (Som också har en del jobb kvar..;)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons