Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Rullar och rullar

 

IMG_6580

Tidig morgon i dag, Birk tyckte vi skulle vakan redan 7.40 så vi har redan hunnit duscha och klä på oss, inte riktigt liks oss. Men det är fredag, solen skiner så det gäller att nyttja dagen tänkte han nog :)

Erik och Hampus är ute på förskolan och jag ska till att börja med ut på byn och göra några ärenden innan jag ska försöka dra igång någon slags fredagsstädning. Som vi skrev tidigare så är det svårt att få någon ordning samtidigt som vi håller och och renoverar i köket men ett försök är det värt. :) Tidigare städade vi alltid på torsdagar, alltså det var då vi gjorde den lite mer grundligare städningen men någonstans har det glömts bort, kanske är det för att jag inte påminner och tjatar? hmm

Birk har förresten börjat dra sig fram på golvet lite smått, det är inte i någon rasande takt men en cm här å där iaf. Har är en bebis som gärna softar istället för att jobba på att lära sig saker, sitta har han nog bestämt sig för att inte ens försöka med. Men vi är inte oroliga, alla barn är olika, det kommer det kommer. Han rullar iaf runt väldigt fort. Har alltid lagt honom på skötbädden utanför duschen tidigare, så även i dag, blundar för att skölja ur schampot och när jag tittar upp är han borta. då har han snabbt som bara den rullat över kanten på skötbädden och rullat iväg bakom en lite vägg. Buse! Kanske läge att ställa dit en barnstol att sitta i istället nu, man vet ju inte var han tar vägen annars :)

Dags att sätta fart på dagen!

Kramar Linda

Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons