Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ny bil?

IMG_6565

Doris ligger och solar 🙂

IMG_6568

Har börjat få upp lite grejer på den nytapetserade väggen i köket.

IMG_6569

Bästa julklappen enligt Nils och Signe, dessa bilar har kört många mil här inne sedan dom fick dom på julafton. På våren känner jag alltid för att rensa och eftersom vi av någon anledning har en likadan bil fast i rött över så la jag ut den på köp och säljsida i går. Den är alltså ny i kartong, så är någon här intresserad är den din för 900kr 🙂

Godmorgon torsdag får vi redan säga, va det inte måndag nyss? Solen skiner och det står att det är 18 grader i solen, inte dumt alls. Planen för dagen är att ta det lugnt och fixa lite hemma på förmiddagen och sedan blir det nog en tur ut med bilen, har ett par saker att ordna med som glömts bort både en och två gånger..

I går eftermiddag fick vi upp alla lister vid matplatsen igen och jag kunde ta tag i en rejäl städning, allt flyttades bort så jag kunde skura golvet riktigt innan vi ställde tillbaka bordet och även det fick sig en rejäl skrubb. Hampus fortsatte kakla ovan bänken men det tar väldigt mycket längre tid än vad man tror så det blir nog en par kvällars jobb till. Det är ju ändå en ganska stor yta som ska kaklas plus att det är mycket konstiga vinklar som ska kapas, inte bara raka väggar här inte.

Diskussionen om huruvida vi ska åka till Åre i helgen går fortfarande, tror vi kom fram till att vi nog blir hemma och fixar i helgen men det är inte klubbat till 100% ännu. Måste kolla med Erik och Hampus hur vi ska göra tror jag, ska vi åka ligger ju packning på mig i dag att ordna. Tänk at snart är den här vintern slut, vi har varit i Åre nästan varje helg hela vintern och nu är det bara 3 helger kvar innan liftarna stänger och vi ska dra hem husvagnen. Det går fort när man har roligt.

Önskar er en fin dag!

Kram Linda

Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *