Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Fullt upp i sommar

turkiet-42326057-1519387444-WideInspirationalPhoto

Just i dag skiner solen utanför fönstret och man riktigt känner att våren och sommaren är påväg, trots de meterhöga vallarna av snö utanför fönstret. Vad passar då bättre än att planera inför sommarsemestern? I år är det verkligen fullt schema hela sommaren, ni vet sådär fullt att man knappt vet hur allt ska gå ihop men nu tror vi att vi fått ihop allt. En avbokning och sommaren löste sig, var ju inte så illa ändå kan jag tycka. Vi har både roligheter på hemmaplan och på resande fot att se fram emot.

Vi börjar sommaren efter barnen slutat skolan med att åka till Turkiet där vi ska ligga på en var sin solstol i 2 veckor och bara vara. Eller hur var det nu, med 3 barn under 3 år, kanske är det bara är ett önsketänkande:) Det ska iaf bli skönt att komma till värmen och att kunna bara vara utan måsten, på utlandssemester kan man ju inte göra så mycket, ingen renovering, ingen tvätt att tvätta, inget att städa. Och äta på restaurang varje kväll är ju bara så härligt, beställa vad man vill och sitta i lugn och ro medan barnen leker i lekhörnan eller sitt spå axlarna på någon i personalen :)

När vi kommit därifrån blir vi hemma några veckor för att fixa med huset, catera ett bröllop och även planera och genomföra lite andra saker som ännu är lite hemliga. Ni kommer får veta lite längre fram, när vi själva vet lite mer.

Sen blir det en säng med husvagnen i början av augusti, Rättvik med Hampus familj först och sedan blir det en sväng till Ullared/Göteborg för att träffa Eriks familj innan vi åker uppöver igen. Ingen lång tripp med husvagnen i år då det helt enkelt inte hinns med, vi måste hem för att planera och starta upp ny termin på förskolan och sedan börjar alla barnen skolan.

Känns skönt att ha sommaren planerad.

Har ni planerat er sommar? Vad ska ni hitta på?

2 reaktioner på ”Fullt upp i sommar

 1. Det låter som härliga planer!
  Planerna för sommarn här i lägenheten i storstan är att sambon ska hitta ett nytt jobb, och att jag ska ligga på en solstol och bara njuta medan bebisen i min mage växer i rasande takt. Hela sommaren ska jag få svettas innan det är dags för entré i september!
  Det är ett nöje att följa er och hur ni alla tre är unika föräldrar, och det ska bli kul att se vilken sorts mamma jag blir.
  Tack för att jag får vara med er vardag!
  /Josefine

 2. Jag är i Turkiet just nu och njuter i päronens lägenhet. Alanya närmare bestämt. Undras om det är hit ni ska i sommar? Hursomhelst är det ljuvligt. Bokat enkel biljett , vet inte när jag får lust att åka hem igen. Ta dagen som den kommer. Slippa snö och komma hem lagom till våren igen. Håller på att fasa ut mig från mitt eget företag så därför ska jag bara vara nu och ett tag framöver innan jag går igång med nästa projekt. Så sommaren får nog bli i Sverige i den svenska sommaridyllen som brukar bjuda på både regn och sol men förhoppningsvis många bad i sjön detta år, till skillnad från förra året. Hoppas ni får en underbara sommarresa och värme får ni garanterat :) Tack för att vi får följa ert vanliga men lite ovanliga liv, ni är verkligen inspirerande människor måste jag säga.
  Stor klem , som norrmännen säger här nere 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons