Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Fördomar om storfamiljer

Group of babies with apples sitting on white studio background

Bild lånad från google.

Ofta om man sitter och kikat på nätet kan man läsa om saker som folk tycker eller tror sig veta om familjer med många barn. Saker som dom tror/vet sig skiljer oss från dom med kanske 1 eller 2 barn.

Skulle vara roligt att veta vad ni tror eller har för fördomar eller funderingar.

Vanliga ämnen brukar vara, att vi skaffar barn för att bli rika på barnbidrag, att våra barn inte får göra lika mycket…ja ni fattar.

Nu vill vi alltså vet vad ni har för fördomar, funderingar och frågor just till oss som familj med fler barn än genom snittet.

Ös på med era frågor och funderingar så ska vi försöka svara hur det ser ut just för oss :)

 

4 reaktioner på ”Fördomar om storfamiljer

  1. Jag har inga fördomar mot stora barnfamiljer! Är tacksam att jag får ta del av er stora kärleksfulla familj, tycker det är underbart att ni lever ert liv som ni vill :) <3

  2. Stor familj istället för arbete… Dvs låg utbildning, svårt med jobb, skaffar massa ungar istället …

  3. Jag har inga fördomar, utan är snarare bara imponerad över att ni orkar, och framför allt hur Linda har orkat bära så många barn. Jag har själv alltid drömt om en stor familj, men jag kommer nog inte skaffa 7 barn som jag alltid sagt. Jag har en bulle på jäsning just nu, och det kanske får räcka med den. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons