Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nu åker vi hem!

Igår fortsatte det vara tvivelaktigt väder. Det snöade, blåste och töade.. inte något jättespännande väder att vara ute i.. Barnen var iväg och åkte slalom under förmiddagen medan vi tog det lugnt i husvagnen. Jag kollade på Pippi Långstrump med Nils och Signe en stund.. Erik diskade.. Jag gick ut till grillkåtan och tände upp. Förberedde kolbullar.

Vi stekte kolbullarna och åt.. in i husvagnen igen.. Jag la mig i sängen och matade Birk.. och somnade visst en stund jag med. Linda lagade middag..
Å sen tvingade Linda mig att ta Nils och Signe i springvagnen och springa en mil! Jag va tydligen sur.. Haha! 😉 Det är väl så när man är van att vara i ständig rörelse? Att är man stilla för länge blir man uttråkad och sur..
Så jag gav mig ut i snöyra, modd och slask!
En mil senare var jag en glad kille igen. 😉

IMG_6507
Jag kollar på Pippi Långstrump tillsammans med Nils och Signe. =)

Det var ju mysigt att kolla på film med småttingarna.. ända till Signe bajsade. Å det var ingen trevlig bajsning precis.. fy f*n vad den stank!!
Linda satt och skrattade i andra änden av soffan.. Så hon förtjänade ett långfinger.. Haha!
(Det kan ha varit efter det här hon kom på att jag var en sur kille som behövde ut å springa… 😉

IMG_6510

IMG_6512

IMG_6514

IMG_6515

IMG_6517

IMG_6519

IMG_7411

IMG_6522
Birk firar påsken med kaninöronen på! =)

IMG_6525
Moa läser för Birk när vi ända bara tog det lugnt i husvagnen. =)

IMG_6528
Efter utevistelsen i snöyran behövde en del saker torkas.. i en husvagn är det inte så gott om plats för det.. men man får lösa det på bästa sätt. =)

IMG_6529

Efter min löprunda hade Linda förberett med att plocka fram duschgrejor åt mig. Det brukar hon göra när hon ska vara gullig mot mig. 😉 Tack älskling. =)

IMG_6533

Vi kollade vädret för helgen.. och inser att det inte ska bli bättre. Det ska fortsätta snöa och blåsa under helgen. Så vi tog ett snabbt beslut om att åka hem. Vi har ju ändå spenderat en vecka i Åre nu. Bättre att åka hem och få nånting gjort där än att sitta i en husvagn och mögla.
Vi åkte vid tolvtiden. Stannade för i Järpen för att äta lunch. Svängde in på ett kebab/grill-hak som låg uppe i en backe i utkanten är byn. Såg inte mycket ut för världen.. Men man ska aldrig döma efter utsidan!
Kan verkligen rekommendera det här stället! Mycket mat på tallrikarna, och gott var det! =)

IMG_6536

IMG_6539

Vi landade hemma vid 16.00. Sen har kvällen bestått av att packa upp och plöja sig genom tvättberget!
Hela familjen behövde bada och duscha också. Man blir ju lite sunkig efter en vecka sådär..

IMG_7413

IMG_7414

IMG_7418

IMG_7421

Nu har vi ett par dagar hemma framför oss innan nästa arbetsvecka börjar. Skönt det också. =)

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *