Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En slö dag..

Idag blev det en slö dag.. vet inte riktigt vad som hände. Erik skjutsade bort ungarna till slalombacken medan jag och Linda lullade på i husvagnen.. Vädret va inte speciellt kul på förmiddan.. så vi funderade på vad vi skulle hitta på.
Gjorde lite jobb vid datorn.. finns alltid administrativa saker att ta tag i. Drack lite kaffe.. funderade vidare på vad vi skulle göra den här dagen.

Erik hämtade tillbaka barnen från slalombacken klockan 13.00. Under tiden tände jag upp i grillkåtan utanför husvagnen. Vispade ihop våffelsmet och värmde upp våffeljärnen på elden.

Så blev det en mysig långlunch i grillkåtan. =)

IMG_2121

IMG_2122

IMG_6505

IMG_6506

Barnen var ute och lekte på campingen.. och vädret hade blivit bättre. Solig och fin eftermiddag.. men nu kändes det som sent att ta tag i att göra något.. funderade på att ta vagnen och jogga en sväng.. men det blev bara en tanke.
Vi började planera för sommarsemester istället. Bokade parkering på Arlanda då vi ska till Turkiet i juni.. avbokade en campingplats vi tänkt besöka i sommar. Men det krockade med lite andra aktiviteter upptäckte vi..
Övergick till lite jobb en stund.. budgetering.. När jag öppnade ett dokument för resultat och likviditetsbudget fick Linda bråttom iväg.. hon behövde helt plötsligt gå och duscha. 😉 Kan vara så att hon tycker det är liiiite tråkigt med såna saker?

IMG_2123

IMG_2124

IMG_2126

IMG_2127

IMG_2128

IMG_2129

IMG_2130

IMG_2131

När nästan hela dagen gått och vi ätit middag körde vi in till centrum för att gå på sportaffärn.. bara för att göra något annat än att sitta i husvagnen. Jag hade fått en värdecheck på 200:- där. Så vi tänkte att vi kunde ju använda den innan datumet går ut.
Vi hittade ett underställ till Oscar för dom pengarna.

Nu tackar vi för den här slöa dagen. 😉 Imorgon blir det nog lite mer fysisk aktivitet på schemat. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *