Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Paus från familjen.

Påskdagen inleddes med en tur i längdskidspåret för min del. Släppte av Oscar, Elliot, Alexander, Moa och Isabelle i backen för att åka slalom.
Signe och Birk packade jag ner i sportvagnen så dom fick följa med när jag åkte skidor.
Underbart väder att vara ute i! =)
Blev en lite kortare runda i lugnt tempo för att mjuka upp mig efter löprundan i förrgår. Signe och Birk sov gott hela vägen.
Jag har nog sagt det förut, men säger det igen.. en sportvagn var nog den bästa investering jag gjort på länge! Att kunna träna trots att man har småbarn är ju bara helt underbart! =D

IMG_7400

Under tiden var Nils kvar med Erik och Linda i husvagnen. Han hjälpte Erik att slänga sopor och tömma ”bajsväskan”. Det tyckte han tydligen var mycket roligt..
Och Linda storstädade husvagnen.. ett projekt på 15-20 minuter. 😉

IMG_2114

När jag kom tillbaka från min skidtur packade vi fikakorgen för att bege oss till Rödkullen och möta upp de större barnen.
Linda stannade i husvagnen. Lite lugn och ro för hennes del.. Det är hon värd. =) Som hemmavarande mamma har hon ju aldrig ledigt annars. Så några timmars paus från familjen kan vara mycket värt för henne.

Erik och jag tog med Nils, Signe, Birk och fikakorgen.
Vi grillade mackor, åkte snowracer och njöt av solen. Nils testade snowboard för första gången idag. Något för stor snowboard.. men han ville inte sluta åka. Kanske vi måste köpa en lite mindre snowboard åt honom nu? Såg att det fanns på rea på sportaffären i Åre.

IMG_7399

IMG_2117

Efter en härlig dag ute samlades vi i husvagnen igen. Middag och mys innan det var dags att lägga barnen.
Nils, Signe och Birk la sig klockan 19.00.
Elliot, Alexande, Moa och Isabelle 20.30.
Och nu är det snart dags för Oscar och oss att snutta på kudden också..

IMG_6489

IMG_6490

Imorgon tar vi paus från skidåkandet och gör en tripp till Östersund. Efter några dagar på skidor kan det vara skönt att hitta på något annat. =)

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *