Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Påskfirande på förskolan.

Imorse när jag åkte till förskolan fick jag ovanligt sällskap. Linda hade klivit upp! =) Så både Linda och Birk följde med på jobbet.
På vägen dit släppte vi av Moa och Isabelle på skolan samt hämtade upp ett par barn som skulle med till förskolan.
Anledningen att Linda följde med på jobbet idag var att det var rätt mycket att göra.. så lite hjälp var varmt välkommet.
Vi började med att äta frukost.
Sen fixade vår fantastiska personal barnen inför den årliga påskparaden på byn! Barnen målades, kläddes på och sist sattes kaninöron på huvudet.
Erik och alla andra åkte till torget för att vara med på paraden.
Medan de var där jobbade Linda och jag på i köket för fullt. Vi hade några smörgåstårtor som skulle göras till kunder som beställt.. men framför allt skulle vi fixa påsklunch på förskolan! Så vi rullade köttbullar, griljerade skinka, klippte prinskorv, blandade sillsallad, dukade bord med mera!

Birk var snäll och sov i vagnen ganska länge. När han lessnade på det fick han hänga med på ryggen. Tur det finns bärsele så man har händerna fria även om man bär runt på ett barn. =)
11.00 serverades påskbuffén!
Barnen tyckte det var kul med något annorlunda vid lunchen. Att få ställa upp sig på led och hämta mat är ju inget vi gör varje dag.
I normala fall brukar lunchen ta en halvtimme.. idag tog det nästan en timme. Barnen åt och åt och åt! Kul att maten uppskattades! =D
IMG_6466

IMG_6467

IMG_6474

När lunchen var avklarad och bortstökad åkte Linda och jag hem för att packa till påskledigheten.
Erik var kvar på förskolan för att leka med barnen ute i solen ett par timmar.

Vid 15.30 satt vi i bussen påväg till Åre! Och nu väntar påsklovsfirandet. =)

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *