Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Köpa fler barnstolar?

Började dagen med att öppna förskolan och ta emot de barn som börjar tidigt.
Vi började dagen i skaparverkstaden med att ta fram målarfärg. Några testade att göra kaniner av handavtryck medan andra målade fritt.
Vi hade en jättemysig morgon. =)
Vid halv åtta började vi duka fram frukost tillsammans och sen rullade dagen på.

IMG_7338

Efter lunch åkte jag hem för att ta tag i lite andra saker.
Vi hade också tagit på oss att vara barnvakt åt ett av mina kusinbarn. Vi tog barnen i vagnen och gick ut på en promenad på eftermiddagen. Solen värmde och det kändes nästan lite vårlikt! =D
Efter en kall och snörik vinter är vi väl värda sol och vår!

IMG_6452

Efter en skön promenad i solen kom i hem. Kollade brevlådan.. och funderade på hur mycket den stackars brevbäraren fått trixa innan allt var lagt i lådan idag! Det var knökfullt med brev och paket idag!
Affischer vi beställt, en katalog, ett paket från barnens farmor och farfar i Göteborg, nån räkning och reklam.. Roligast var nästan att vi fått storköpsrabatt på Ica nära i Hammerdal! Haha! Vi har snabbhandlat i Hammerdal en gång nu under vintern för att vi hade glömt några saker hemma när vi skulle till Åre. En gång! Hmm.. och förtjänade då storköpsrabatt där. Det tackar vi för.. Men jag vet inte om vi kommer stanna för där och handla ändå..? 😉

IMG_6453

Vid middagen idag hade vi många småttingar vid bordet.. Det fattades bara en Hokuspokus-stol. Vi har ju bara fyra stycken. =/ Måste nog köpa en till.. eller två. Det är ju som bra att ta fram när man har besök. =)
Vi brukar ha ett par Antilopstolar i källaren också.. men dom är i husvagnen för tillfället.

IMG_7340

Nu tackar vi för idag!
Ha det så gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *