Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En fantastisk storasyster!

På hemmaplan har sjukstugan fortsatt. Erik och jag åkte till förskolan för att jobba och lämnade Linda hemma med tre sjuka barn. Inte så schysst kanske? 😉
På förskolan var det ganska lugnt. Endast 12 barn idag. Många lediga och några sjuka. Vi var fem vuxna där idag. Alltså hade vi 2,4 barn var på jobbet… och Linda hade 3,0 barn… som dessutom är sjuka. Högre arbetsbelastning för henne än för oss på förskolan idag.

Normalt hade jag avslutat min arbetsdag vid 12.00 vid ett sånt läge. Men just idag hade jag ett möte inbokat med fastighetsägaren på eftermiddagen. Så jag kunde inte åka hem förrän närmare 16.00.
Så Linda räknade nog ner timmarna under dagen kan jag tänkta mig. 😉

IMG_6365

IMG_6367

IMG_6371

Även om barnen har feber, snorar och hostar har de inte ro att ta det lugnt. Efter några dagar hemma blir dom ganska rastlösa. Börjar riva i saker och jävlas med varandra.. Så vi får verkligen hoppas att det här går över snart!

IMG_6373

IMG_6374

Linda fick avlastning på eftermiddagen när Moa kom hem från skolan. Hon är en fantastisk storasyster som med lätthet kan styra upp allt en mamma behöver göra. =)
Hon byter blöjor, blandar välling och finns där för sina småsyskon. Hon har en självklar känsla för vad som behöver göras i olika situationer. Pysslar och leker med Nils och Signe.. byter till pyjamas på dom och lägger dom på kvällen..
Ja.. som sagt.. en helt fantastisk storasyster! =)

IMG_6385

IMG_6386

Nu tackar vi för en härligt intensiv vecka!
Ikväll har vi inte fått mycket gjort.. bara landat i soffan för att ta det lugnt och fundera på vad helgen har att erbjuda.
Frågan är väl mest vad vi ska göra imorgon, lördag..?
Söndag är uppbokad på Flyktingloppet för min del. Så det blir väl dagsutflykt till Nordli och Gäddede för de familjemedlemmar som vill då. =)

Ha en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *