Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Fullt upp!

Äntligen landat i soffan, den där lugna veckan som vi trodde vi skulle ha i söndags kväll blev som sagt ingenting med. Fullt upp!

I dag har jag haft Nils hemma, han hade lite feber i går eftermiddag så han har fått vara hemma idag och ta det lugnt, har inte haft någon feber i dag så i morgon blir det förskolan igen. Han har iaf varit nöjd i dag, Stora maskiner har rullat på tv:n i princip hela dagen. Han har verkligen snöat in på traktorer och blir nästan sur om det råkar komma en lastbil eller någon annan maskin:)

I kväll har vi haft infomöte på förskolan ang öppningen av en ny avdelning och kom inte hem förrän klockan var närmare 20. Mötet gick bra men det kändes otroligt skönt att sjunka ner i soffan direkt, alla måsten fick vänta till i morgon, ska ju finnas att göra då också..

Nu ser vi fram emot morgondagen. Då ska det rockas sockor för att hylla olikheter på världsdagen för Downs syndrom. =)

Ha det gott.
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons