Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Let it snow, let it snow, let it snow…

…och det snöar.. och snöar.. och snöar..
Det är något väldigt många pratar om nu. Den här vintern måste slå något slags rekord i snömängd?
Hos oss ser det ut som det vore december fortfarande. 😉 Ljusslingorna lyser och snön ligger tjock överallt. Nu har staketet ut mot vägen täckts av snö, så där syns inte ljusslingorna längre.
Altanen vi byggde i somras får sig ett rejält test i bärighet nu. Kanske borde skotta av den egentligen? Fast vi vet att vi byggt rejält för att det ska hålla.. så det är nog egentligen ingen fara.

Många verkar vara trött på snö nu. Men jag lider inte av snö. Är det vinter ska det var snö. Hellre för mycket än för lite. =)
När jag och Isabelle åkte till affären vid sjutiden ikväll fick man känslan av julskyltning på torget. Snö överallt.. lite mörkt och mysigt..
Hemma tjuvlyssnar vi på julmusik ibland.. Haha! Vintern är härlig! =)

(För alla er som tröttnat på snön… det kommer en vår så småningom, jag lovar. 😉

IMG_1963

IMG_6268

Och apropå vår.. även om den känns långt borta så är det nog läge att tänka på den nu. Dags att så fröer! Det måste göras den här veckan om det ska hinna bli någon skörd i växthuset innan frosten kommer till hösten.
Ska nog ta och kolla på det imorgon eller på onsdag… kanske torsdag.. Hmm.. kollar almanackan.. den er ganska välfylld ut den här veckan.
Många saker att göra! Men det är bara att beta av allt en sak i sänder.. så är det snart helg igen.

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons