Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

En strålande dag!

 

Så var det söndag. Sista dagen på sportlovet.
Jag tog med mig de äldre barnen och släppte av dom vid skidbacken. Själv passade jag på att åka en runda i längdskidspåret i strålande solsken. Hade tänkt åka 15 km och sedan åka tillbaka till husvagnen för att hjälpa till att packa inför hemfärd.
Men med det härliga vädret som var idag ville jag vara ute en stund till.. så jag tog en runda i 10 km spåret också när jag ändå var igång. =)

IMG_7297

Under tiden var Erik ute med Nils och Signe. Dom skottade snö, lekte och fikade. Känns som det här var den första vårvinterdagen. Nu hoppas vi det väntar många såna här sköna dagar de kommande månaderna. =)

Linda packade ihop i husvagnen. Det är ju som lite smidigare att göra det när alla andra är ute.
Klockan 13.00 åt vi lunch i husvagnen och sen rullade vi hem.
2018 års sportlov var nu till ända. Men vilket härligt sportlov. =D

IMG_1945

IMG_1946

IMG_1947

IMG_1948

IMG_1949

IMG_1950

IMG_1952

IMG_1953

IMG_1954

IMG_1955

Ett par timmar senare var vi hemma. Nu väntar ett gediget tvättberg! Haha.. det kommer väl ta cirka två veckor att komma ikapp nu. 😉
Signe lånade Lindas telefon en sväng.. utan att nån visste om det.. vilket resulterade i ungefär en miljard suddiga bilder.. 😉

IMG_6258

IMG_6259

IMG_6260

IMG_6261

IMG_6262
Lite ny dekoration i köket för att välkomna våren! =)

Tack för den här veckan!
Nu väntar en rolig och intensiv vecka med arbete på förskolan, jobbmässa, verkstadsbesök, matlagning, bakning och mycket mer.

Ha det gott.
Kramar Hampus
Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons