Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Ont i huvudet och illamående varje helg..

Fredag och snön den vräker ner, som vanligt får man väl nästan tillägga.. Mig gör det ingenting, det är mars och det ska vara snö här uppe, då gör det ju liksom inget om det är 20 cm eller 2 meter:)

löpträning

I dag gjorde vi en lite annan uppdelning än vad vi brukar. Erik skjutsade bort Oscar, Elliot och Moa till backen efter frukosten och Alexander stannande kvar i husvagnen då han redan i går började klaga på ont i huvudet och magen. Vid 12 var det dags för Erik att ta med sig fikakorgen för att de som åker slalom skulle få lite mat i magen, Hampus tog på sig springskorna och Birk i vagnen och begav sig iväg på en löprunda medan jag tog på mig städrocken för att göra en uppfräschning av husvagnen, det är hemskt vad det både blir stökigt och smutsigt snabbt. Kan det bero på att vi är 10 stycken i en husvagn?? :)

barn i husvagn

rödkullen åre

På tal om Alexander och ont huvudet så har vi börjat se ett mönster, i princip varje helg så får alltid 1-2 barn ont i huvudet och gärna ont i magen också, väldigt frustrerande då vi åkt iväg för att ha det roligt och dom alltid är dåliga. Nu har vi iaf funderat på om det är kombinationen röra på sig hela dagen och äta/dricka för dåligt. Var på affären i går och bunkrade med dricka och bars som dom kan ha i fickan och äta mellan de större målen. Så nu hoppas vi att det är så ”enkelt” löst.

fredagsmys i husvagn

Ännu en härlig sportlovsdag avslutades i husvagnen. Fredagsmys med Talang stod på schemat!
Tack för idag, slut för idag!

Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons