Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Vasaloppet 2018. Vlogg.

Här ser ni förberedelser och genomförande av Vasaloppet 2018.
En del strul innan start.. men det får man dra lärdom av till nästa gång. 😉

Kramar Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Vasaloppet 2018. Vlogg.

  1. Men himmel så stressande att fasta i kö så som ni gjorde!
    Vi bodde också i Mora men min man tog bussen som gick från mässtälten och slapp köerna helt och hållet. Bussen gick kl 4 från Mora och framme i Sälen kl 5:45 ungefär. Första Vasaloppet han gjorde och vi har redan bokat plats på Moraparken till nästa år. (((Grattis))) till ett bra genomfört lopp, grymt bra jobbat :)

    1. Ja, det var något stressande! Nästa år tar jag nog bussen.. så vet man att man kommer i tid och slipper stressa upp sig på vägen.. och slipper 5 km jogg som uppvärmning. 😉
      Tack. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons