Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nya telefoner

Godmorgon onsdag!

Mycket på agendan men svårt att bocka av i någon rasande takt när jag är ensam hemma med de 3 minsta barnen. Får ta lite eftersom helt enkelt, i dag skulle jag ha fått storstädat huset (omöjligt) börjat packa inför helgen då vi ska iväg på lite olika ställen, fixat lite praktiska saker till förskolan, skriva ut lappar till fler extraklädeslådor och beställa nya dukar till borden. Beställt nya dukar till borden har jag faktiskt gjort, blir med mönster av drivved, hoppas det blir bra. Först hade vi med prickar på, då försvann alltid korken till mjölken för att den såg ju lika dan ut:) Nu har vi jordgubbar på duken, du sitter barnen och försöker plocka dom och sedan så är dom ju lite väl somriga kan jag tycka:) Att bordet kommer se ut som träplankor känns tidlöst liksom.Är mycket att strukturera upp just kring förskolan nu så det tar mycket tid, men det är riktigt kul och spännande!

Har fått endel leveranser av saker vi beställt men ännu lite som fatas och en lite större beställning på IKEa som inte är gjord ännu. tyvärr var jag tvungen at ringa och reklamera det stora skötbordet i går då det skadats fult i leveransen :( Hoppas på att det går fort att få ett nytt. Toppenservice hos Ieverantören iaf.

Ska köpa nya telefoner till förskolan, smartfons ska det vara, någon som har förslag på någon bra och prisvärd? I vår familj är det Iphone som gäller så har ingen aning om hur en android fungerar ens:)

Uppdate: Barnen ser redan bättre ut i ögonen :)

Ha det gott!

Linda

6 reaktioner på ”Nya telefoner

  1. Det är så kul att läsa om vanliga människors liv, även om ni kanske inte är riktigt *vanliga* (blink). Det är inte ytligt utan mer genuint och äkta. Skulle vara väldigt kul att följa ert jobb mer på er förskola också. Jag som aldrig varit i den världen :) Gärna ur perspektivet egen företagare. Bara ett litet infall. Ni verkar vara en underbart härlig familj iaf. Tack för er fina blogg som jag läser med glädje.

    1. Tack för de fina orden :) Ska se om ni kan få följa med på en dag på förskolan också. Måste dock där var noga med att inget barn kommer med. Ha det gott

  2. Kolla på Huawei. Jag har gått från iPhone till en Huawei o tycker den är minst lika bra. O mkt billigare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *