Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hemma med tre små barn.

Här kommer lite bilder från Lindas förmiddag idag. Eftersom Nils och Signe behandlas mot ögoninflammation är dom hemma med henne. Så tre hemmavarande barn som alla kräver sitt.. Och Linda löser det galant. =)

IMG_6122

IMG_6125

Här kollar barnen på ”Stora maskiner”. Mycket intressant med traktorn där tydligen. =)

IMG_6128

Birk som aldrig tagit napp förut.. Helt plötsligt fastnade nappen i munnen på honom idag! Men nu är ju frågan om vi ska erbjuda honom napp eller inte framöver? Isabelle har aldrig använt napp.. och det har ju funkat bra för henne. Alla andra barn i familjen har haft napp..
Som ni vet kämpar vi ju med nappavvänjing med Nils och Signe. Så bara av den anledningen känns det ju ganska osmart att lära Birk använd den nu när han klarat sig utan i 6 månader.

IMG_6129

Nils och Signe åt flingor både till frukost, lunch och mellanmål idag.. Flingor som ser ut som hundmat! Haha! Ser inte det minsta gott ut.. men dom gillar det tydligen. 😉

IMG_6133

IMG_6134

IMG_6137

IMG_6140

Efter lunch och personalmöte åkte jag hem för att hämta upp Linda och barnen.
Bussen var äntligen klar på verkstaden och vi skulle åka till stan för att hämta den. Packade in alla i bilen och åkte mot Östersund.

När vi ändå var där passade vi på att uträtta några ärenden. Köpte extraklädeslådor till förskolan och storhandlade på Willys.

IMG_6143

Och Nils ser lite less ut när jag fastnade vid hyllan med skidvalla.. Haha.. kanske har nördat in mig lite mycket på det den senaste tiden..
Men lugn, bara lugn.. vintern är snart över och då blir det ingen skidvalla på ett tag. =)

Nu tackar vi för idag!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *